Javna aukcija za preduzeće Jat ketering

Bez autora
Jul 10 2011

Agencija za privatizaciju objavila je Javni poziv za učešće na Javnoj aukciji za preduzeće Jat ketering. Aukcijsku dokumentaciju zainteresovani mogu kupiti po ceni od 40.000 dinara. Nakon podnošenja dokaza o uplati, aukcijska dokumentacija se može podići u Agenciji za privatizaciju. Pravo učešća na Javnoj aukciji ima konzorcijum, kao i domaće ili strano pravno lice koje obavlja delatnost iz oblasti proizvodnje hrane, trgovanja hranom ili keteringa, koje je u prethodnoj poslovnoj godini ostvarilo ukupan poslovni prihod od minimum tri miliona evra i koje poseduje HACCP sertifikat. Takođe, pravo učešća ima i domaće ili strano fizičko lice koje je vlasnik više od 50 posto kapitala pravnog lica koje kumulativno ispunjava tražene uslove za pravna lica za učešće na Javnoj aukciji. Popunjena prijava koja je deo aukcijske dokumentacije, sa potpisanim nacrtom kupoprodajnog ugovora i dokazom o uplati depozita, podnosi se u zatvorenoj koverti sa naznakom: “Prijava za učešće na Javnoj aukciji 090911", Agenciji za privatizaciju.

Javna aukcija za preduzeće Jat keteringAgencija za privatizaciju objavila je Javni poziv za učešće na Javnoj aukciji za preduzeće Jat ketering.

Aukcijsku dokumentaciju zainteresovani mogu kupiti po ceni od 40.000 dinara. Nakon podnošenja dokaza o uplati, aukcijska dokumentacija se može podići u Agenciji za privatizaciju.

Pravo učešća na Javnoj aukciji ima konzorcijum, kao i domaće ili strano pravno lice koje obavlja delatnost iz oblasti proizvodnje hrane, trgovanja hranom ili keteringa, koje je u prethodnoj poslovnoj godini ostvarilo ukupan poslovni prihod od minimum tri miliona evra i koje poseduje HACCP sertifikat. Takođe, pravo učešća ima i domaće ili strano fizičko lice koje je vlasnik više od 50 posto kapitala pravnog lica koje kumulativno ispunjava tražene uslove za pravna lica za učešće na Javnoj aukciji.

Popunjena prijava koja je deo aukcijske dokumentacije, sa potpisanim nacrtom kupoprodajnog ugovora i dokazom o uplati depozita, podnosi se u zatvorenoj koverti sa naznakom: “Prijava za učešće na Javnoj aukciji 090911", na adresu:

Agencija za privatizaciju
Terazije 23, 7. sprat
Beograd

Rok za podnošenje prijave je 1. septembar 2011. godine.

Aukcija će biti održana 9. septembra 2011. godine u prostorijama Agencije za privatizaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik